Лесни маслени розички със сладко
    
    
    
                
            
                19 Март 2012
            
            
            126272
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    
	Маста и захарта се разбиват до побеляване. Прибавя се яйцето и брашното. Замесва се тесто, което се сипва на порции в шприца. Върху суха тава се шприцоват розички. В средата на всяка се слага по малко от сладкото.
	Фурната се загрява на 300 градуса. Сладките се пекат 10-12 минути. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








