Маджун-халва
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19174
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 ч. ч. маджун (5-6 с. л. сладко от сини сливи)
	1 ч. ч. орехови ядки
	4 с. л. свинска мас 
	2-3 с. л. царевично брашно
	2-3 с. л. пшенично брашно
	 
	Свинската мас се разтопява в тиган.
	Добавят се 2-3 с. л. царевично и 2-3 с. л. пшенично брашно и се запича.
	Разбърква се, докато сместа стане на трохи, след което се слага маджунът.
	Сипват се топла вода и счуканите орехови ядки.
	Халвата се разбърква и се поднася поръсена със смлени орехови ядки.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








