Мариновани пилешки пържоли на грил
    
    
     
                
            
                17 Октомври 2012
            
            
            81758
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	3 бр. големи пилешки пържоли
	2 скилидки чесън
	соев сос
	магданоз
	черен пипер на зърна
	сол
Обезкостените пържоли се измиват. Чесънът и магданозът се нарязват на ситно. В тавичка се слага от подправките и соевия сос, редят се пържола, подправки и така се реди на три реда - или колкото са пържолите. Престоява най-малко 12 часа и се пече на скара или грил-тиган.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








