Марокино
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            6581
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	30 мл еспресо (7 г кафе)
	30 мл леденостудено прясно мляко
	10-20 мл ванилов сироп
	шоколад на прах за поръсване 
Ваниловият сироп се сипва на дъното на чаша.
Покрива се с направеното на пяна прясно мляко.
Поръсва се с шоколад на прах.
Сипва се еспресото и се слага още от пяната на млякото.
Отново се поръсва с шоколад на прах и се завършва с мляко на пяна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                








