Какво е Уок тиган и как се използва

вход през zajenata.bg
175293
Не гответе ориз в уока

Не гответе ориз в уока

Не гответе ориз в уока - ще залепне и тиганът се поврежда. Китайският ориз се вари във вода без сол и след като е готов, се прецежда и се сервира в отделни купички. Овкусява се от приготвената на уок храна, която всеки слага в купичката си.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft