Овесени крекери със сирене
    
    
    
                
            
                19 Март 2012
            
            
            35837
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	100 гр. овесени ядки
	100 гр. брашно
	100 гр. масло
	50 гр. кашкавал
	4 с.л. кисело мляко
	сол на вкус
Смесваме ядките, брашното, солта и маслото и разбъркваме добре. Добавяме млякото и настъргания кашкавал (може да заменим с твърдо бяло сирене, сирене Чедър или Гауда). Замесваме тесто и разточваме кора с дебелина 1/2 сантиметър. Режем на правоъгълници. Слагаме ги в намаслена тавичка и печем на 200 градуса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








