Овесени топчета с шоколад
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            4949
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	400 г шоколад
	2 с. л. краве масло
	200 г овесени ядки за овалване 
	100 гр. кокосови стърготини (за овалване)
Шоколадът се разтопява на водна баня и към него се добавя маслото.
Сместа се разбърка добре, оставя се да изстине и с ръка или с помощта на лъжица се правят топчета.
Овесените ядки се бланшират за 3 минути във вряща вода, изцеждат се и топките се овалват в тях и в кокосовите стърготини.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








