Оригинални кифлички от пекарната с конфитюр
    
    
     
                
            
                25 Януари 2016
            
            
            6317
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разтворете маята в смес от затоплените вода и мляко. Когато шупне, добавете останалите съставки (без конфитюра) и омесете хубаво меко тесто. Оставете го да втаса хубаво, след което го разделете на 30-40 топки.
Всяко топче разточете на кръг, сложете чаена лъжичка от конфитюра и навийте на кифличка.
Всяка кифличка поръсете с кристална захар и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене. Печете ги до зачервяване.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








