Паниран карфиол
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            26390
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                арфиолът се разделя на розички, които се пускат във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат. Яйцата се разбиват на пяна. В тях се топят бланшираните розички карфиол, а след това - в сместа от галетата и смлените орехи и отново в яйца. След това се пускат в горещото олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни. Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








