21 Февруари 2013
                
                291523
            
                                                                        Бърз сладкиш с кисело мляко и бишкоти
                                                                                                Бухтички с ябълки
                                                                                                Сладкиш с кисело мляко
                                                                                                Сладки с мармалад
                                                                                                Мляко с грис
                                                                                                Маслени сладки
                                                                                                
                            Панирани банани с хрупкава коричка
                                                                                                Бързи соленки
                                                                                                Ябълков чипс
                                                            
                Панирани банани с хрупкава коричка
	2 банана
	40 г масло
	2 яйца
	1 к.ч. прясно мляко
	50 г брашно
	1 ванилия
	30 г галета
	Начин на приготвяне
	Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното, галетата и ванилията. Трябва да се получи гъста каша.
	Обелваме бананите и ги оставяме цели.
	Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
	Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







