Панирани кюфтета от треска

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Панирани кюфтета от треска
Панирани кюфтета от треска
admin
Добавена от: admin
6040
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. сушена риба треска
1 червена пиперка
1 зелена пиперка
1 лук
черен пипер
За панировката:
250 гр. брашно
100 гр. маргарин
2 яйца
1 купичка прясно мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
сол и черен пипер
За скордалия:
3 скилидки чесън
3-4 филии сух хляб
1/2 купа със смлени орехи
оцет
зехтин
сол

Почистете рибата и нарежете на малки парченца, като прибавите черен пипер. Нарежете на малки кубчета лука и пиперите и ги поставете заедно с рибните парченца в голяма купа. Разбийте с миксер продуктите за панировката и смесете с рибната смес. В тиган поставете достатъчно зехтин и изпържете рибата с обилна панировка.
За да приготвите соса скордалия: накиснете хляба, отделете кората, изцедете и разтрошете на трохи. Добавете чесъна, който предварително сте смачкали и с помощта на миксер разбъркайте сместа, като полека прибавяйте зехтина, докато придобие кремообразен вид. Прибавете оцета и солта. Накрая сложете и смлените орехи.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft