Какво да сготвя набързо с пилешко-10 лесни рецепти

вход през zajenata.bg
105643

Панирани пилешки гърди

500 гр. пилешки гърди
1 глава лук
300 гр. гъби
3 кисели краставички
2 яйца
брашно
50 гр. масло
сол
черен пипер

Запържваме в маслото нарязани на ситно, лук, гъби, киселите краставички, махаме от огъня.
Разбиваме 2 яйца и добавяме 1 с.л. вода.
Приготвяме брашното за паниране. Начукваме месото на тънко в единия край поставяме част от плънката поръсваме със сол и черен пипер и завиваме на руло. Овалваме в брашно после в яйце и пържим до златисто на бавен огън.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Пилешки ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft