Какво да сготвя набързо с пилешко-10 лесни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки гърди с гъби и бекон
105725

Пилешки гърди с гъби и бекон

1 кг. пилешки гърди
500 гр. гъби
200 гр. бекон
200 гр. спанак
300 гр. черен дроб
100 гр. масло
магданоз
черен пипер
олио
сол

Нарязваме на ситно гъбите и пържим в масло, сол, черен пипер. Начукваме месото на тънки листчета и в/у тях слагаме 3 пресни листа от спанака слагаме от гъбите и нарязан на тънки пръчици, леко запържен, черен дроб. Увиваме добре рулото и отгоре го завиваме с тънко нарязан бекон. Пържим на слаб огън в масло или олио. Сервира се със запържени аспержи в същата мазнина и чери доматчета.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Пилешки ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft