Какво да сготвим набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирано филе от бяла риба
1295620

Панирано филе от бяла риба

Продукти:
* 1 кг бяла риба
* 4 белтък
* 8 с.л. галета
* 8 с.л. брашно
* сол
* Гарнитура
* 1 краставица
* 4 морков
* 200 г червено зеле
* 150 г червено цвекло
* 50 г целина
* 200 г ориз
* 100 г печурки

Време за приготвяне:
15 минути

Рецепта за Панирано филе от бяла риба :

Белтъкът се разбива на пяна. Подсушеното и посолено филе (1 кг) се топи в него, след това - в смесените брашно (8 с.л.) и галета (8 с.л.) и отново в разбития белтък. Пържи се в сгорещен тиган грил без мазнина от двете страни до златисто. Поднася се гарнирано с нарязана на кръгчета краставица (1 бр), салата от ситно настъргани морков, червено зеле (200 г), червено цвекло (150 г) и целина (50 г), с варен ориз (200 г), смесен с нарязаните на ситно бланширани печурки (100 г) и стръкче магданоз.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft