Паста Сицилиана

вход през zajenata.bg
Паста Сицилиана
admin
Добавена от: admin
17854
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр паста (макарони, спагети или друг вид паста по избор)
500 гр кайма
200 гр кромид-лук, стар
300 мл зеленчуков бульон 
2 с.л. масло
3 с.л. доматено пюре
200 гр кашкавал (пармезан)
100 гр. черни маслини
черен пипер, млян

Каймата и ситно нарязаният лук се запържват заедно в сгорещеното масло. Добавя се разреденото доматено пюре, след което пърженето продължава до изпаряване на течността. Прибавят се сварената паста, бульонът и подправките. Вари се около пет минути, след което ястието се наръсва с настръгания кашкавал (пармезан) и се поднася с маслините и листенце босилек.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft