Петел яхния

вход през zajenata.bg
Петел яхния
admin
Добавена от: admin
33906
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 бр. петел
1000 гр лук/кромид - стар
150 гр домати
20 мл доматено пюре
20 гр брашно
125 гр масло
100 гр. черни маслини без костилки
1 ч.л. червен пипер
1/2 вр. магданоз пресен

Лукът се нарязва на тънки филийки и се задушава в маслото и малко вода. Прибавят се червеният пипер, доматите, настъргани на ренде, месото, нарязано на порции, 1-2 к.ч. топла вода и сол на вкус. Когато омекне, към месото се прибавят препеченото брашно, размито в малко студена вода и черен пипер на вкус, както и предварително обезкостените маслини. След десeтина минути ястието се отстранява от огъня и се поръсва със ситно нарязан магданоз. Поднася се с варени на пара картофи.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft