Печено заешко с гъби и топено сирене
    
    
     
                
            
                22 Ноември 2012
            
            
            31844
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 заек
	500 гр. гъби
	200 гр. топено сирене
	50 гр. краве масло
	черен пипер, сол, естрагон
Месото се обезкостява, посолява се, намазва се с масло и подправките, добавя се малко вода и се слага в йена или в глинен гювеч да се пече в продължение на час. Изважда се и се добавят гъбите и топеното сирене и се връща да се запече за около половин час.
Поднася се с бяло вино и прясна салата според сезона.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








