Печено козе сирене в сос Маринара

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Печено козе сирене в сос Маринара
Печено козе сирене в сос Маринара
admin
Добавена от: admin
7635
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 чаша сос Маринара (домашен или консервиран)
½ чаша козе сирене
8-10 малки резена френска багета
няколко листенца босилек
 

Загрейте фурната на 180 градуса. Изсипете соса Маринара в центъра на малък огнеупорен съд (дълбок тиган). Поставете топка козе сирене по средата на соса. Запечете във фурната за 10-15 минути, докато връхчетата на козето сирене станат леко златисти. Поднесете с резени прясна багета (за топене) и няколко листенца пресен босилек като украса! 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft