Какво да сготвим от понеделник до петък за обяд

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК
630421

Пиле с грах и моркови ЧЕТВЪРТЪК

* 1 бр. (800 г) пиле
* 2-3 бр. (100 г) моркови
* 850 г грах от консерва
* 1/2 ч.ч. (100 мл) растително масло
* 1 ч.л. (5 г) червен пипер
* 1-2 глави лук
* магданоз
* черен пипер, сол

Пилето се нарязва на парчета и се изпържва леко в мазнината. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета. Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 ч.ч. топла вода и месото. Ястието се посолява на вкус и се оставя да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft