Пиле яхния с вино - да сготвим бързо и вкусно
    
    
     
                
            
                25 Ноември 2015
            
            
            25198
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    няколко пилешки бутчета
200 грама бекон
чесън по желание
половин литър червено вино
10 гъби печурки
1 кубче пилешки бульон
няколко моркова
брашно
сол, черен пипер и зехтин
 
Всички споменати зеленчуци се нарязват във форми и големина по желание - на ленти, на колелца, а бекона може и на кубчета. Пилешките бутчета се овалват в брашно, подправят се на вкус и се запържват, а след това се добавя към тях и беконът. Щом се позапържи, се добавят лукът и гъбите, а след това всичко се залива с виното. Преди края на готвенето се прибавят зеленчуците и всичко се доварява до готовност.
Готовото ястие се поднася с картофено пюре и поръсено с пресен магданоз.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








