Вкусни и лесни пилешки пържоли рецепти

вход през zajenata.bg
1944510

Пилешки пържоли от бут

1 с.л. ябълков оцет
2 с.л. зехтин
1 к.л. майорана
4 с.л. соев сос
1,5 к.л. риган
4 скилидки чесън счукани
1 к.л. черен пипер
3 ч.л. червен пипер
2 кг. пилешко месо от бут
1 щипка захар
сол на вкус
Начин на приготвяне

Почистваме пилешките пържоли от бут от кожата, слагаме ги в найлоново пликче и ги "начукваме" леко.
След това смесваме всички подправки в голям плик за печене, добавяме оцета, соевия сос и зехтина, слагаме пилешките пържоли и хубаво ги раздрусваме или ги объркваме с ръка, за да се овкусят равномерно.
Изкарваме добре въздуха от плика, затваряме го и го оставяме в хладилник за около 3 часа.
След това изваждаме пилешките пържоли , отцеждаме ги добре и ги изпичаме в тава във фурната, на грил или барбекю.
Сервираме с гарнитура от пържени картофки или салта по избор.
 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft