Бързи рецепти с пилешки сърца

вход през zajenata.bg
695031

Пилешки сърца на шишче

Продукти:

1/2 кг пилешки сърца
3-4 глави кромид лук
3-4 моркова
1 ч. л. млян черен пипер

1 ч. л. пикантина за скара
2 с. л. олио
сол на вкус
Приготвяне:

• Пилешките сърца се измиват и разцепват по средата.
• Измиват се още веднъж.
• Подправките и олиото се смесват в купичка и сърцата се овалват в тях.
• Престояват в хладилника около час и половина.
Морковите и кромидът се нарязват на парчета.
• По едно парче от кромида се слага във всяко от сърцата.
• Те се затварят с прихлупване и се нанизват на шишчета, като се редуват с парчета морков.
• Изпичат се на грил тиган или на жар.
Шишчетата с пилешки сърца се поднасят с доматена салата. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft