Питки със сирене и кренвирши
    
    
     
                
            
                 5 Декември 2014
            
            
            3762
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    1 кофичка кисело мляко
1 щипка сол
1 ч л сода бикарбонат
4 ч ч брашно
1 кренвирш
1 ч ч натрошено сирене
1 с л масло (може маргарин)
Киселото мляко се разбива със содата да шупне, добавя се щипка сол и сипваме в брашното. Прибавя се натрошеното сирене и се замесва меко тесто. Разделя се на 12 топчета. В средата на половината топчета се набожда парче кренвирш отгоре, нарязан на цветенце, в останалите в средата се прави малка дупка и се поставя масло. Аз поръсих и малко сусам, но може и без него. Печем 25 минути в загрята фурна 180 градуса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








