Лесни рецепти с кайма

вход през zajenata.bg
504078

Плескавица

Необходими продукти:

1кг. телешка кайма300гр. бекон300гр. кашкавал1 с.л. вегетачерен и лют пипер на вкус
Начин на приготвяне:

1. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се омесва с вегета черен и лют пипер на вкус.2. Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2см. поставя се плънка и се оформя голямо кюфте.3. Плескавицата се изпича на скара от двете страни.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft