За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ястия с месо
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
                                                                                                                                    Подобрена версия на руло Стефани - с парченца хрупкав бекон и нежен разтопен кашкавал
    
    
     
                
            
                14 Юни 2016
            
            
            53539
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
Първо нарежете на ситно лука, добавете го в каймата заедно с подправките и оставете сместа в хладилник за около 15 минути.
Намажете с малко олио формата, в която ще печете рулото и подредете вътре парчетата бекон. Когато слагате бекона, оставете краищата му да висят извън формата, за да може после с тях да се покрие рулото.
Над бекона поставете каймата, след това кашкавала, киселите краставички и накрая - сварените яйца, разрязани наполовина по дължина.
Когато приключите с подреждането, затворете всичко с парчетата бекон.
Намажете рулото с малко олио и го сложете да се пече на 200 градуса около 45 мин.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








