Полезно ли е брюкселското зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Полезно ли е брюкселското зеле
36328

Брюкселското зеле е от зеленчуковото семейство на броколите, зелето и карфиола, а именно семейство кръстоцветни.

Брюкселското зеле е започнало да се култивира за първи път в Италия през Римската епоха, а през 1200 г. и в Белгия. Известното днес брюкселско зеле се култивира в големи количества в Белгия (оттук идва и името му "Брюкселско зеле") от 1587 г..

С развитието на индустрията за замразени храни, производството на брюкселско зеле се увеличава до най-високо си равнище през последните 20 години.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft