Постен сладкиш със стафиди, ядки и портокалов аромат
    
    
     
                
            
                17 Март 2012
            
            
            21843
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбийте зехтина със захарта. Добавете портокаловия сок и настърганата кора, хлебната сода и канелата. Изсипете брашното и бъркайте до получаване на хомогенна смес. Накрая прибавете ядките и стафидите, разбъркайте сместа и изсипете в тава върху хартия за печене. Печете сладкиша на 180-200 градуса. Когато е готов, го нарежете на квадрати или резени и поднесете с портокалово сладко или карамелен топинг.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








