Постна разядка с фасул и орехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Постна разядка с фасул и орехи
Постна разядка с фасул и орехи
admin
Добавена от: admin
19172
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 глави чесън
1/2 ч.ч. сварен зрял фасул
1/2 ч.ч. счукани орехови ядки
30 мл олио
2 с.л. отвара от варенето на фасула
2 с.л. зелев сок
2 с.л. сок от ошав
сол

Свареният фасул се смачква и се претрива през цедка, за да се отстранят люспите. Прибавят се почистеният чесън, счукан със сол на вкус и ореховите ядки. Сместа се разбърква добре. Постепенно се налива олиото, като се бърка непрекъснато. След това се добавят фасулената отвара, зелевият сок и сокът от ошава. Полученият пастет се разбърква, изсипва се в подходящ съд и се заглажда. По желание може да се украси с кисели краставички или счукани ядки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft