Постни мъфини с ябълка
    
    
     
                
            
                13 Ноември 2014
            
            
            43696
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. Смесват се ябълките, захарта, содата бикарбонат и бакпулверът. Сместа се оставя престои 2 часа. 
2. След това се добавят олиото, кората от 1 лимон, малко канела, стафидите, нарязаните ядки и брашното. 
3. Разбърква се хубаво и сместа се насипва във формички за мъфини. 
4. Преди да са напълно изпечени, мъфините се намазват с мармалад и се поръсват с нарязани орехи, след което се пекат още малко на 150 градуса.
Същата смес може да се оформи и като торта в тава с диаметър 36 см.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








