Празена чорба със сирене и кисело мляко
    
    
     
                
            
                 4 Март 2013
            
            
            38491
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	В 2-3 лъжици мазнина пържим до светло 1 глава лук и 1 стрък праз - наситнени. Прибавяме 3 супени лъжици брашно и след като го запържим, разреждаме с 5-6 чаши вода. Оставяме да ври 15 минути. Стриваме с вилица 1 парче сирене и го смесваме с 1 чаша кисело мляко и 1-2 разбити яйца. Разбиваме добре сместа и я изсипваме бавно във врящата супа, като бъркаме непрекъснато.
	Оставяме да поври още 5 минути, сваляме от огъня и слагаме 1/2 връзка наситнен магданоз. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








