Какво трябва да знаем за жасминовият ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
При варене жасминовият ориз не се слепва и остава лек и въздушен
102467

При варене жасминовият ориз не се слепва и остава лек и въздушен

При варене жасминовият ориз не се слепва и остава лек и въздушен. Той буквално се разсипва върху чинията, като всяко зрънце е отделно. Често жасминовият ориз се сервира с плодове и сладък сироп.

1 2 3 4
5
6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft