 
                
            Ако наскоро сте приготвяли торта, майонеза или крем с жълтъци, а ви е омръзнало от останалите белтъци винаги да правите целувки, тази рецепта е точно за вас! 
Бърз, евтин и невероятно мек и вкусен сладкиш. Най-важното е, че няма никакъв вкус или аромат на белтъци въпреки голямото им количество.
Разбийте белтъците, като постепенно добавяте захарта с ваниловата захар, докато получите кремообразна текстура. 
Смесете бялото, царевичното брашно и бакпулвера, и ги добавете в сместа с белтъци, като разбърквате внимателно с шпатула. 
Най-накрая добавете разтопеното и охладено масло, разбъркайте и прибавете стафидите и кората от лимон. 
Пече се задължително в намазнена кексова форма на 180 градуса. 
Проверете дали кексът е изпечен със суха клечка. За печенето са необходими около 30 минути. 
Отгоре го поръсете с пудра захар и поднесете. 
Добър апетит!


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








