Пучеро

вход през zajenata.bg
Пучеро
admin
Добавена от: admin
4033
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг телешки гърди
1 - 1 1/2 ч. л. риган
2 ч. л. сол
2 дафинови листа
7-8 стръка магданоз
1 морков
1 стрък праз
200 г бяла ряпа
300 г зеле
300 г тиква
1/2 кг картофи
1 бр. пилешки гърди
черен пипер на вкус  

Телешкото месо се поставя в тенджера под налягане и се налива вода, колкото да го покрие.

Празът се нарязва наситно.

Месото се посолява, добавя се наситненият праз и се варят под налягане 30 минути.

Морковът и ряпата се почистват и се нарязват наедро.

Картофите и тиквата се обелват и също се нарязват на големи парчета.

Пилешките гърди се разделят на 4 порции, зелето се нарязва наедро.

Зеленчуците и месото се поставят в тенджерата при телешкото. Варят се под налягане 20 минути.

Към края ястието се подправя с дафинов лист, риган и черен пипер.

Пучеро се поръсва с наситнен магданоз, вари се още 1 минута и е готово за сервиране. По желание може да се поднесе със счукан чесън, оцет и лют пипер. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft