Пълнено кашкавалено хлебче

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Пълнено кашкавалено хлебче
Пълнено кашкавалено хлебче
admin
Добавена от: admin
75330
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 прясно кръгло хлебче (питка)
350 грама кашкавал (Гауда, Едам, Проволоне или друг подобен тип сирене, може и смес), нарязани на тънки филийки
1/2 чаша разтопено масло
1/2 чаша ситно накълцан зелен лук
2 ч.л. маково семе
 

Загрейте фурната на 180 градуса.
Направете успоредни разрези в питката по дължина и ширина, но без да разрязвате до дъно и да пробивате долната коричка. Поставете питката върху покрита с алуминиево фолио тавичка. В направените разрези поставете резени от кашкавала (сиренето) и поръсете всичко обилно със смес от маслото, пресния лук и маковото семе. Увийте хлебчето във фолиото и го запечете за 15-тина минути в загрятата фурна.

След 15-тата минута отвийте питката от фолиото и запечете само отгоре за още 10 минути, докато се разтопи кашкавалът.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft