Пържен спанак
    
    
    
                
            
                19 Февруари 2014
            
            
            25641
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Спанакът се измива много добре, след което се накълцва. В тиган се слага олиото на силен огън и щом се загрее добре, се прибавя спанакът и се посолява на вкус. Пържи се, докато спанакът стане тъмнозелен на цвят и омекне. 
В друг съд се разбиват яйцата, прибавя се изварата/сиренето и се размесва добре. Яйчената смес се прибавя към тигана със спанака, разбърква се добре и се пържи още 5-6 минути. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








