Пържоли на тиган с фин горчичен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пържоли на тиган с фин горчичен сос
Пържоли на тиган с фин горчичен сос
admin
Добавена от: admin
101214
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 с. л. масло
1 с. л. олио
4 свински пържоли
прясно млян черен пипер
сол
1 голяма глава лук, накълцана на ситно или 1 връзка зелен лук
1/2 ч. чаша сухо бяло вино
3/4 ч. чаша пилешки бульон
1/2 ч. чаша течна сметана
1 с.л. горчица
няколко стръка магданоз

Разтопете маслото и олиото в тиган. Осолете пържолите и ги поръсете с черен пипер. Запържете ги от всяка страна за около 2 – 3 минути, докато леко покафенеят. Извадете пържолите, като оставите в тигана половината мазнина. Запържете в нея лука до омекване, добавете бульона и виното, върнете месото и оставете да къкри за около 20 минути, докато започне да се къса лесно. Извадете месото в чиния и го покрийте с фолио, за да се запази топло. Оставете соса на слаб огън и когато се изпари наполовина, добавете сметаната. Варете още 2 минути. Свалете от огъня, добавете горчицата и магданоза и разбъркайте добре. Сервирайте пържолите, заляти със соса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft