4 свински котлета
	2–3 зърна карамфил 
	1 1/2 с. л. горчица 
	1 с. л. кафява захар
	30 г краве масло 
	50 мл сок от ананас
	4 шайби ананас 
	200 мл сок от праскови 
	1 манго (300 г)
	черен пипер и сол на вкус
	5–6 с. л. олио 
	1 скилидка чесън 
	1/ глава лук 
	1/2 ч. л. кориандър 
	Мангото се обелва, разполовява се и се изважда костилката. Плодът се нарязва на малки парчета, пюрира се със сока от праскови и се изсипва в малка тенджерка. Добавят се маслото, кафявата захар, горчицата, карамфилът, сокът и нарязаните надребно шайби ананас и се вари 10–15 минути.
	Котлетите се изтъняват, като предварително се овкусяват с черен пипер и сол, и се запържват в 2–3 с. л. от олиото за 1–2 минути от всяка страна. Щом се извадят, в същата мазнина се налива останалото олио и се запържват наситнените лук и чесън за минута. След това пържолите се връщат в тигана, поливат се със соса от манго и ананас, поръсват се с кориандъра и се задушават за 7–8 минути.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








