Равиоли в гъбен сос

вход през zajenata.bg
Равиоли в гъбен сос
admin
Добавена от: admin
14587
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 пакет месни равиоли (250 г)
250 мл сметана
200 г кашкавал
150 г пресни печурки
1 глава кромид лук
1/2 кубче зеленчуков бульон
1-2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус  

Равиолите се сваряват в кипнала подсолена вода.

Лукът се запържва за 1-2 минути в сгорещения зехтин, добавят се нарязаните гъби, натрошава се бульонът и се залива с 1-2 с. л. вода. Задушава се до омекването на зеленчуците, сипва се сметаната и се вари, докато сосът леко започне да се уплътнява.

При сервиране отцедените равиоли се поставят в чиния и се заливат с приготвения сос. Поръсват се с настъргания кашкавал и се гарнират с листа магданоз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft