Рагу паризиен с телешко месо 
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            11122
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг телешко месо
	100 г грах от консерва
	200 г картофи
	300 г моркови
	200 г червени домати
	100 г карфиол
	200 г зелен фасул
	100 г кромид лук (за попска яхния)
	3-4 супени лъжици краве масло или олио
	черен пипер и сол на вкус
	Месото се запържва с лукчетата в мазнината.
	Със специална лъжичка картофите и морковите се оформят на малки топчета.
	Ако домакинята не разполага с такъв уред, се нарязват на ситно.
	Всички зеленчуци се прибавят към месото, слагат се подправките и ястието се доготвя на слаб огън.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








