Разрошени златни картофки - хем хрупкави, хем мекички, хем здравословни!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Разрошени златни картофки - хем хрупкави, хем мекички, хем здравословни!
Разрошени златни картофки - хем хрупкави, хем мекички, хем здравословни!
admin
Добавена от: admin
470903
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг картофи
3 супени лъжици галета
Вегета или други подправки на вкус
малко риган
2-3 супени лъжици олио

Приготвени по този начин, картофките са всичко, за което може да си мечтаете - бързи, лесни, хрупкави, мекички и най-важното - супер вкусни! 
Обелват се картофите, нарязват се на кръгове, поставят се в дълбок съд и се добавят олиото, галетата, малко риган, Вегета, след което всичко се обърква добре с ръце. 
В тавичка, покрита с намазнена хартия за печене се поставят картофите и над тях се поръсва още галета. Пекат се на 250 градуса около 15 мин.(проверете дали са омекнали). Ще получите прекрасни хрупкави картофки с мека сърцевина.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft