Рачешки кейкчета
    
    
    
                
            
                29 Юни 2012
            
            
            8318
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 ч. ч. отделено месо от раци
	2 ч. ч. натрошен бял хляб (без кората)
	2 яйца
	натрошен пушен бекон (по желание)
	1/8 ч. л. лют червен пипер
	1/4 ч. л. суха горчица
	2-3 с. л. сметана
	2 ч. л. лимонов сок
	сол
	черен пипер
	галета
Смесете всички съставки без месото от раци и галетата в кухненски робот и пасирайте, докато всички съставки се омесят добре. Изсипете в купа и прибавете месото от раци. Разбъркайте добре. Ако сместа е твърде суха, добавете още сметана. Ако е твърде рядка, добавете още натрошен хляб. Направете от сместа питчици и ги оваляйте в галета. Пържете докато покафенеят. Прецедете върху попивателна хартия.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








