Риба на тиган с маслини и доматен сос
    
    
     
                
            
                28 Януари 2013
            
            
            19020
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	3 скилидки чесън
	пресен босилек
	1 с.л. зехтин
	1 зелена или червена люта чушка
	около 800 гр. домати от консерва - нарязани
	сол и черен пипер на вкус
	1 с.л. винен оцет
	4 бр. филета от бяла риба (от по 140 грама) - например треска или костур - без кожата и костите
	¼ чаша качествени черни маслини, без костилките
	В малко зехтин запържете чесъна и лютата чушка (направете разрез в чушката, за да се смеси лютата й вътрешност със соса).
	Прибавете доматите, намачкайте ги добре и оставете да къкри за около 20 минути. Добавете чаена лъжичка оцет.
	Пъхнете рибата в соса. Поръсете с босилек и маслините.
	Прехвърлете тигана във фурната - предварително загрята на 200 градуса - и запечете за 15 минути, или докато рибата е готова. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








