Рибена супа със сьомга

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Рибена супа със сьомга
Рибена супа със сьомга
admin
Добавена от: admin
20199
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100 г грис (ечемичен)

1,5 л рибен бульон

2 картофа

2 стръка зелен лук

1 корен от магданоз

2 моркова

2 глави лук

1 китка копър

2 филета от пушена сьомга

2 с.л. масло

Накиснете гриса в 1 литър студена вода и сложете на котлона, докато заври. Отцедете го в сито, като го измиете под студена течаща вода. През това време в тенджера изсипете рибения бульон и го кипнете. Прибавете отцедения и измит грис, разбъркайте и оставете на бавен огън за 20-тина минути. Обелете и измийте картофите, след което нарежете на кубчета. Нарежете също морковите, лука и корена от магданоз. Прибавете всичко във врящия бульон и варете още 15-20 минути, докато поомекнат зеленчуците. Овкусете със сол и черен пипер. Докато супата се вари, загрейте маслото в тиган и запържете в него сьомгата до зачервяване. Готовата риба нарежете на кубчета.

Поднесете рибения бульон в дълбоки купички, като към всяка порция прибавите няколко парченца от рибата и поръсите с нарязания копър.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft