Рибена чорба

вход през zajenata.bg
Рибена чорба
admin
Добавена от: admin
23226
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 гр. пъстърва
3 моркова
2 корена от пащърнак
2 дафинови листа
10 зърна черен пипер
3 литра вода
100 мл зехтин
4 супени лъжици брашно
6 скилидки чесън
сол на вкус
1 супена лъжица Вегета

1. Докато рибата се вари (необходимо е един час) се нарязват морковите, пащърнакът и чесънът (в различни съдове). 
2. Рибата се изважда от водата (и тенджерата се оставя на тих огън). Обелва се кожата и месото се почиства от кости и нарязва на малки парчета. Оставя се настрана. 
3. В загрят  тиган се поставя зехтинът, добавя се брашното и хубаво се разбърква, след което се добавя чесънът. Разбърква се, докато малко се зачерви. Тази смес се добавя към водата. 
4. След като водата със запръжката поври 15 минути, се добавят парчетата риба и нарязаните моркови и пащърнак. Посолява се на вкус, добавят се пиперът и Вегетата, и се вари още 10 минути.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft