Рибена яхния

вход през zajenata.bg
Рибена яхния
admin
Добавена от: admin
7617
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. рибено филе
2 глави кромид лук
3 скилидки чесън
сока от един лимон
20 гр. соев сос
5 гр. нишесте
40 гр. олио
500 гр. смесени зеленчуци (може и замразени)
1 глава целина
черен пипер, сол

Време: 1 час 

Рибеното филе се накълцва и се маринова за един час в смес от сол, черен пипер, малко лимонов сок, 1 с.л. соев сос. Рибената смес се посипва с нишестето, изпържва се до златисто и се изважда. В същата мазнина се запържват леко нарязаните лук и чесън, след което се добавят и останалите ситно нарязани зеленчуци, соевият сос, лимоновият сок и малко вода и се задушават 3 мин. Целината се нарязва на дребно и се прибавя към сместа за задушаване заедно с накълцаната риба. Ястието се посолява и се задушава на тих огън още 5-10 минути. Сервира се с гарнитура от сварен ориз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft