Рибна яхния с царевица по американски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Рибна яхния с царевица по американски
Рибна яхния с царевица по американски
admin
Добавена от: admin
3763
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1-2 с л краве масло или зехтин
100 г бекон
1 глава кромид лук
3 сурови млечни царевици
200-300 г картофи
500 г филе бяла риба

500 мл бульон
500 мл прясно мляко
 

В тенджера с дебело дъно се сгорещава мазнината. Изпържва се нарязаният на дребно бекон. Изважда се и се оставя върху кухненско руло да се отцеди от мазнината. В същата тенджера се задушава дребно нарязаният лук до омекване. Прибавят се почистените и нарязани на дребно кубчета картофи. Сипва се бульонът. Подправя се със сол и черен пипер на вкус. Супата се довежда до кипване и огънят се намалява. Готви се 15-20 минути до готовност на картофите, след което се връща беконът. В това време царевицата се почиства и се отстраняват зърната. Те се изсипват заедно с млякото към супата. Готви се 10-12 минути или докато омекне царевицата. В това време рибата се нарязва на парчета 3-4 см. Добавя се към супата и се вари 5 минути. Разпределя се по чинии и се поднася гореща.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft