Ризото с тиквички
    
    
     
                
            
                28 Юли 2014
            
            
            9262
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Оризът се вари в подсолена вода, след което се прецежда. Тиквичките и морковите се настъргват на едро ренде, а лукът се нарязва ситно. Пилешките гърди се нарязват на кубчета. 
В малко олио се запържват лукът и морковите, а след това се продължава със задушаване с доливане на вода при нужда, докато зеленчуците омекнат. 
Добавят се тиквичките, а когато се изпари излишната течност, се добавят пилешките гърди и всичко се задушава заедно. 
Накрая се прибавят задушеният ориз, сметаната, пармезанът, копърът и подправки по желание и всичко бавно се разбърква.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








