Ризото с тиквички и скариди
    
    
     
                
            
                16 Юни 2012
            
            
            19521
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сварете ориза в подсолена вода и прецедете. Почистете, измийте и нарежете тиквичките на колелца. В дълбок съд запържете за кратко чесъна и тиквичките. Прибавете скаридите и бялото вино. Задушете докато поизври течността, но да остане малко на дъното. В този момент прибавете сварения ориз, разбъркайте добре и свалете от огъня. Поднесете с настъргания пармезан и полейте с две-три лъжички зехтин.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








