Ризото с трюфели

вход през zajenata.bg
Ризото с трюфели
admin
Добавена от: admin
8858
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Бульонът се слага да заври в подходящ съд. Добавя се оризът и се оставя да ври 15 - 20 мин. на средна температура. Малко преди да е готов, когато водата е вече поизвряла се добавят сиренето, малка щипка индийско орехче, чер пипер и сол на вкус.
Ястието се сервира горещо, в дълбоки чинии, като върху него се нарязват на тънки резени трюфелите със специален нож.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft