Родопски пататник с месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Родопски пататник с месо
Родопски пататник с месо
admin
Добавена от: admin
48597
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг картофи
3-4 глави стар лук
200 мл (1 ч.ч.) олио
5 бр яйца
300 гр месо (по избор - ситно накълцано)
1 връзка джоджен
черен пипер
сол

Обелете картофите, измийте добре и ги настържете на едро. Объркайте ги с нарязания ситно лук, накълцания джоджен, яйцата, подправки на вкус, накълцаното месо и почти цялата мазнина. Останалото олио изсипете в сгорещен тиган и щом се нагрее добре, прехвърлете вътре картофената смес. Намалете котлона и оставете ястието да се запече добре от едната страна, преди да обърнете с помощта на чиния. По желание може да поръсите с настърган кашкавал и да го оставите да се разтопи приятно.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft